Om meg

Bor på Jessheim - gift med Terje "min".   Er veldig glad i familien min med to døtre med svigersønner samt 4 herlige små gutter.

Jeg er ei samlerglad jente som har hatt hage som interesse i mange år.   I tidligere år samlet jeg på kaktuser og sukkulenter og var med i en kaktus forening.

Jeg var med i Grefsen hagelag i noen år før jeg fikk hage.  (bodde på Årvoll i 9 år)

Vi flyttet til Jessheim i 1986 og da ble det hage!!  Tomta er på 1.7 men hus, uthus og stabbur tar plass.

Kom med i Ullensaker hagelag og var kasserer i 16 år. Norsk Hagetidende ble lest fra perm til perm!

Ble med i Blomstervenners Klubb i -89 samt i STA - Sällskapet Trädgårdsamatörerna.  Da begynte det å skje ting - fikk mye frø og inspirasjon samt flotte blader i begge foreningene.  Det som inspirerte kanskje mest var store hage "helter" som jeg fulgte tett på.

Er med i styret i Blomstervenners Klubb og klubben gir MYE glede med flotte foredrag og reiser.

Vi laget bekk og dam i 2015 og det har vært en "drøm".  Sildrende vann og planting langs bekk og dam er "helsebringende".

Jeg sier at hagen er mitt treningsstudio, gledesspreder og psykolog. Vi er heldige som kan ha en slik fantastisk hobby!!!! Mange hagevenner er også en god bonus!

De siste årene har jeg blitt fasinert av japansk hagekunst.  Med min samlerglede så nytter det ikke å få til en japansk hage, men litt inspirasjon kan en få inn.  Samler også på japanske lønner og liker å klippe på trær og busker.

Bregner er ellers en planteslekt jeg liker godt. Små juveler som Shortia, Ramonda, Soldanella er heller ikke å forakte.

Jordorkideer er også samlerglede, Cypripedium, Dactylorhiza og andre orkideer er spennende.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar